Zoeken naar social amsterdam

social amsterdam
Daily Social Amsterdam.
Offering Social Ping Pong at it's finest.
Pingpongbar Daily Social opent binnenkort in Amsterdam horecatrends.com.
home sector Drankensector Pingpongbar Daily Social opent binnenkort in Amsterdam. Pingpongbar Daily Social opent binnenkort in Amsterdam. Amsterdam krijgt nog dit jaar de eerste pingpongbar van Nederland. De pingpongbar is een uitgaansgelegenheid waarbij het traditionele tafeltennissen een hoofdrol heeft. Socializen door te tafeltennissen! Daily Social combineert sport en entertainment. Het café beschikt over 9 verschillende tafeltennis tafels. De tafels zijn geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 gasten. Een potje tafeltennis is naast sport ook entertainment en goed voor de teambuilding! De Daily Social is straks dagelijks geopend voor alle leeftijden. Vanaf 1800 is de bar echter uitsluitend toegankelijk voor mensen boven de 21 jaar.
Social Media Agency Dorst Lesser.
wij kicken op het vertellen én verspreiden van ijzersterke merkverhalen. Dorst Lesser is een social media bureau in hartje Amsterdam. Sinds 2010 connecten wij merken met mensen. Met de creatie van likeable communitys content en campagnes vertellen we ijzersterke verhalen voor uiteenlopende A-merken. We bestaan uit een jong creatief en hecht team. Eenieder met zijn of haar eigen specialiteiten maar stuk voor stuk social addicts. We onderscheiden ons door het enthousiasme de flexibiliteit en de onophoudelijke drive waarmee wij voor ieder merk altijd naar het allerbeste resultaat streven. Wij dompelen ons onder in de wereld van onze klant en vertalen het merkverhaal door in een krachtige strategie voor ieder kanaal.
De Soos is een blijvertje metronieuws.nl.
De Soos is een blijvertje. 4 maart 2015 om 1203 door Jet Hesselink. Mensen voor de deur bij de Chicago Social Club. / Elina Abdrakhamnova via flickr.com. De Chicago Social Club aan het Leidseplein bestaat deze week vier jaar. En zoals je mag verwachten van een club gaan ze dat drie dagen lang donderdag vrijdag en zaterdag vieren met veel aankleding en een goede line-up. De club onder Amsterdammers ook wel de Soos genoemd heeft als doel om een thuishaven te zijn in het Amsterdamse uitgaansleven.
Social Inc. We make social work!
Kraanspoor 18 1033 SE Amsterdam. Tel 020 68 11 534. Neem contact met ons op. Velden met zijn verplicht. Onze website maakt gebruik van cookies.
Social Deal discover your city for an unbeatable price.
Register now and discover your city for an unbeatable price. Login Discover for free. Login Discover for free.
Anyone? Social agency Making brands matter Anyone? BV Social agency.
Vanuit de eindwaarde van het merk bouwen we via social media en storytelling hartsverbindingen met consumenten. Leer ons kennen in 1 minuut. The proof of the pudding is in the eating. Bekijk hier een deel van ons werk. Met een nieuwsgierige blik kijken we naar de wereld. Dat levert inzichten verhalen mooie voorbeelden van creativiteit en meer op. En dat lees je op onze blog.
Chicago Social Club.
KLEAR x Chicago Social Club. Super Social 2 Februari. De Omroep 03.02 FM. PONY // 4 Februari // Chicago. REWIND 20/01 SOLD OUT Nog 300 kaarten aan de deur. Nog 300 kaarten aan de deur! De voorverkoop is helemaal uitverkocht. Vanaf 2017 is de Chicago Social Club onze nieuwe thuisbasis! Vrijdag 20 januari spoelen we terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5 Nelly Usher Beyoncé. Super Social 5 jaar All Time Favorites.

Contacteer ons