Resultaten voor Zoekmachine

Zoekmachine
Eerste kindvriendelijke zoekmachine gelanceerd De Standaard.
09/03/2016 om 1912 Bron BELGA. Vlaamse kinderen kunnen sinds vandaag terecht op jouwzoekmachine.be de eerste zoekmachine in Belgiƫ die resultaten geeft op leesniveau. De zoekmachine werd zes maanden geleden ook al in Nederland gelanceerd waar ze ondertussen al op 80 procent van de lagere scholen standaard aangeboden wordt. Kinderen en jongeren zoeken heel wat informatie online maar door het enorme aanbod aan websites is het moeilijk om geschikte informatie te vinden.
Zoekmachien Vlaamse zoekmachine.
Zoekmachien is een op en top Vlaamse zoekmachine. Vind hier Vlaamse websites.
Karrewiet Nieuwe zoekmachine voor kinderen Ketnet.
Vier en een halve vriend. Helden van de race.
Zoekmachine Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Zoekresultaten van de opensource zoekmachine Openwebspider. Een zoekmachine is een computerprogramma waarmee men informatie kan zoeken in een bepaalde collectie dit kan een bibliotheek het internet of een persoonlijke verzameling zijn. Zonder nadere aanduiding bedoelt men tegenwoordig meestal een webdienst waarmee met behulp van vrije trefwoorden volledige tekst full text kan worden gezocht in het gehele wereldwijde web. In tegenstelling tot startpagina s of webgidsen is er geen of zeer weinig menselijke tussenkomst nodig het bezoeken van de webpagina's en het sorteren van de rangschikkingen gebeurt met behulp van een algoritme. Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine andere populaire zoekmachines zijn Yahoo!
JouwZoekmachine Veilig zoeken op internet voor kinderen en jongeren.
Veilig internetten voor kinderen en jongeren van 6-18 jaar. Betrouwbare zoekresultaten op leesniveau.
Yahoo Zoeken zoeken op het web.
De zoekmachine die u helpt precies te vinden wat u zoekt. De meest relevante informatie video afbeeldingen en antwoorden vinden op het hele web.
Zoekmachine.
Zoekmachines.
USB sticks met opdruk. Extreme Web Searcher's Guide. SEO nieuws en tips. Search Engine Guide News.

Contacteer ons