Zoeken naar online dokter

online dokter
Home Huisarts.nl.
Home Dokterdokter.nl.
Informatie tips en advies om gezond te leven.
Thuisarts.nl Home.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte bij vragen en klachten thuis voor tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.
Stel uw medische vraag aan uw online dokter!
Heeft u een minder urgente medisch vraag over uw gezondheid? Bij Constamed kunt u een vraag stellen waar en wanneer u maar wilt. Ook als u op vakantie bent of wanneer het weekend is kunt u eenvoudig een minder urgente vraag stellen aan uw dokter. Het gebruik van Constamed is bovendien gratis. Door gebruik te maken van Constamed hoeft u niet onnodig lang te wachten in de wachtkamer bij de huisarts. Stel eenvoudig uw medische vraag Vragen stellen aan de online dokter. Op Constamed kunt u terecht voor een minder urgente medische vraag.
Online dokter en apotheek Dokteronline medicijnen.
Gezond zijn en blijven is een wens van iedereen steeds meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl. Het is een serieus onderwerp geworden artikelen over gezondheid worden veelvuldig gelezen een ontwikkeling waar wij graag ons steentje aan bijdragen. We brengen u betrouwbare leesbare medische informatie waarbij we uiteraard uw huisarts niet kunnen en willen vervangen. Via het gezondheidsplatform van dokteronline krijgt u inzicht in mogelijke oplossingen voor uw klachten dit voorkomt dat u zich onnodig ongerust maakt omdat u misschien te weinig van een klacht of medicijn af weet.
Uw gezondheid op internet Dokter.nl.
Op Dokter.nl kunnen bezoekers gebruik maken van een drietal diensten Medische Verwijzer Medisch Forum Vraag Antwoord Service.
online afspraak Huisartsenpraktijk MONTANUS.
Klik op bovenstaande link om een afspraak online te maken een reden opgeven is niet noodzakelijk. Het is ook nog steeds mogelijk om telefonisch via het secretariaat een afspraak te maken. Onder de rubriek verlof kan U zien wanneer de dokter afwezig is. Uw arts is lid van Domus Medica.
Online Doktersdienst Dokteronline.com.
Dokteronline.com informeert over gezondheid klachten de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt u desgewenst online in contact met medische specialisten en/of apotheken met een EU keurmerk. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze Wie zijn wij pagina. Alle blogartikelen Laatste blogartikel. Gezondheidsblog Waarom roken mensen? Cijfers over roken Enkele cijfers over roken in Nederland gebaseerd op gegevens van Volksgezondheid en Zorg.

Contacteer ons